Personerne bag

Mille Obel Høier og Carsten Borup er initiativtagerne til Den Kreative og Kulturelle Ungdomsuddannelse.
Vi arbejder begge som projektledere og har siden februar 2011 arbejdet for etableringen af uddannelsen.
Herunder kan du læse lidt mere om vores baggrund og finde vores hjemmesider, hvor du kan læse mere om, hvad vi laver udover at arbejde på etableringen af uddannelsen.

 

Mille Obel Høier: iværksætter og konsulent

Hjemmeside: www.milleobel.dk

E-mail: mille(at)kreativuddannelse.dk

 

 

 

Siden 2002 har Mille arbejdet som projektleder og leder med bl.a. egen reklame- og eventvirksomhed, Riot Marketing,og som studieleder, og sidenhen daglig leder, af kulturprojekthuset Frontløberne i Århus. Hun har siden 2006 sideløbende arbejdet som procesleder og konsulent og har løst opgaver rundt om i Danmark for både offentlige og private organisationer – bl.a. i samarbejde med konsulentvirksomhederne Changepilot, KaosWorks og Kreativitetslaboratriet. I 2011 udgav hun bogen Kreativ Procesledelse – nye veje til bedre praksis på Dansk Psykologisk Forlag.

Mille er uddannet KaosPilot med særligt fokus på ledelse, innovation og organisationsudvikling. Hun har efterfølgende taget en post graduate certificate grad i Systemic Leadership and Organisation Studies ved University of Bedfordshire udbudt i samarbejde med MacMann Berg.

I dag er Mille selvstændig med konsulentvirksomheden Mille Obel, hvor hun tilbyder procesfacilitering og sparring til private og offentlige organisationer.

 

Carsten Borup: leder, iværksætter og konsulent

Hjemmeside: www.borups.com

E-mail: carsten(at)kreativuddannelse.dk

 

 

Carsten har arbejdet som leder i mere end 20 år i kommunikative, videns- og dannelsesudviklende virksomheder – bl.a. som forstander for Daghøjskolen Kulturambulancen fra 1992-1999 og som leder af Center for Seksuel Sundhed i Århus Amt fra 1999-2007. Han har tidligere været selvstændig med konsulentvirksomheden BORUPs, hvor han arbejdede med både fremtidens ledelse og processer, kultur og uddannelse, samt sociale, sundhedsmæssige og beskæftigelsesmæssige indsatser.

I dag arbejder Carsten som leder af Frivillig Center for Seniorer i Aarhus.
Carsten er derudover aktiv i en del bestyrelser og er frivilligt engageret i forskellige organisationer.

Carsten har en diplomuddannelse i Ledelse fra Ledelsesakademiet.